Yhteenveto syksystä

Joulukuun 17.päivän loppuseminaari päätti kurssimme syyslukukauden. Valmistauduimme kokoontumiseen, kukin omalla tyylillään, kiteyttämällä julisteeksi syksyn opit myynnistä ja palvelusta. En ole erityisen lahjakas piirtämään, joten tällä kertaa ratkaisun etsimiseen meni enemmän aikaa kuin toteutusvaiheeseen. Koska kaikki oleellinen oli jo artikkeleissa ja ne piti vain saada tiivistettyä visuaaliseen muotoon, silmäillessäni blogiartikkeleitani kerta toisensa jälkeen sain oivalluksen avainsanapilvestä ja lähdin etsimään teknistä ratkaisua pilven tuottamiseksi. Löysin googlettamalla varsin nopeasti Wordle-palvelun, joka osoittautui näppäräksi.

Jotta avainsanapilveen ei olisi tullut tarpeettomia täytesanoja, lisäsin joitakin puuttuneita avainsanoja (Tags) kuhunkin blogini artikkeliin ja tein pilven kaikkien artikkeleiden avainsanoista. Tältä sitten näyttää julisteeni, jonka pohjalta keskustelimme loppuseminaarissa syksyn opeista:

Juliste_avainsanapilvi_Terho

Oppirikasta kevättä!

Tämä kirjoitus on osa Myynnin ja palvelun osaaja -erikoistumisopintoja. Suoritin 30 opintopisteen kokonaisuuden kiitettävällä arvosanalla Haaga-Heliassa 2013–2014.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close