Haluatko olla etukenossa markkinoinnin muutoksessa?

old volkswagen ad

Jos urasi on jo kestänyt tovin, saatat tuntea meidät Reklaamimiesten tai Mainosmiesten Kerhona. Tasa-arvon nimissä päivitimme nimemme Suomen Mainosyhdistykseksi vuonna 1936. Markkinointi on aina ollut murroksessa, siksi nimikin on vaihtunut vuosikymmenten mukana. Milloin myynti oli veturina, toisinaan mainonta painettiin etuliitteeksi. Tänä päivänä MARK Suomen Markkinointiliitto puhuttelee kaikkia, joita kiinnostaa markkinointiosaamisen kehittäminen. Titteleihin tuijottamatta.

Vaativa työ on aina vaatinut virikkeitä, inspiraatiota ja verkottumista alan ammattilaisten kesken – muutoksista huolimatta ja juuri niiden takia. MARK-jäsenenä saat monipuolisen ja laajan seminaaritarjonnan sekä verkostoitumis- ja toimialan toimijoiden tutustumistilaisuudet, viikoittaisen tiedotuksen sähköpostiisi, markkinoinnin ammattilaisen työkalupakin netissä ja Markkinointi & Mainonta -lehden kotiin tai työpaikalle kannettuna tai vaihtoehtoisesti digiversiona. Kaiken tämän loppuvuodelle saat nyt hintaan 100 euroa. Lue lisää MARK.fi ja liity mukaan.

Ammatillinen kehittyminen ja verkostoituminen ovat ylivoimaisesti tärkeimmät syyt MARKin jäsenyyteen, mutta eivät suinkaan ainoat. MARKin jäsenyys kannattaa. Tutustu tästä syksyn tapahtumakalenteriin.

Kuva 60-luvun VW-mainoksesta on lainattu täältä.

Tämä kirjoitus on alun perin julkaistu Linkedinissä 20.1.2015. Jäsenhinta päivitetty 28.6.2015, koska puolet tästä vuodesta on jo takanapäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close