Ylpeydestä typeryksen tunnistaa

Moi!

Pitkään vänkäsin oman blogin aloittamista vastaan. Pakon sanelemana tartun kuitenkin haasteeseen avoimin mielin. Tämä on ensimmäinen blogipostaus, jonka kirjoitan suomeksi. Pidän tämän siis lyhyenä.

Olen markkinointiviestinnän asiantuntija Helsingistä ja aloitin syksyllä 2013 Haaga-Heliassa myynnin ja palvelun osaaja -erikoistumisopinnot. Osana 30 opintopisteen jatkokoulusta pohdin blogissani myyntiä ja palvelua henkilökohtaisten taitojen ja organisaatioiden kehittämisen näkökulmista.

Blogini toimii opintojen portfoliona, joten yritän parhaani mukaan pysyä asiassa. Koska kuitenkin olen yksilö, koen oleelliseksi kertoa jotakin minusta. Olen kulinaristi! Muita intohimojani ovat matkustaminen, urheilu ja lukeminen (tarkemmin itsensä kehittäminen lukemalla). Vapaa-ajalla vietän aikaa perheen parissa koiran kanssa lenkkeillen ja vaimon ruokia nautiskellen, onneksi saan täydet vapaudet vastata viinien valinnasta. Haaveilen omasta viinitilasta Espanjassa tai Italiassa.

Seuraavassa postauksessa keskityn aiheeseen, mutta nyt nappaan kirjan kainaloon ja otan pirssin kohti Helsinki-Vantaata.

Tämä kirjoitus on osa Myynnin ja palvelun osaaja -erikoistumisopintoja. Suoritin 30 opintopisteen kokonaisuuden kiitettävällä arvosanalla Haaga-Heliassa 2013–2014.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close